Hea kiire toit, mis tuleb tõsiselt maitsev. Retsept on pärit Nami-namist
Koostisosad
2 Kanafileed ehk umbes 500g
1keskmine tomat
75g mozzarella juustu võib olla rohkem
sool
pipar
tüümian (võib kasutada pune või basiilikut või kõiki)
oliivõli
Kõige pealt tuleb teha fileedele sisse lõige ning maitsestada soola ja pipraga. Võtta ahjuvorm ning piserdada sinna natuke oliivõli. Asetada fileed vormi ning vahele panna tomati viilud ning juust. Peale raputada maitserohelist ning veel lisaks natuke oliivõli. Küpsema peaks ahjus 200 kraadi juures umbes 25 minutit.
Kui fileed on küpsed võtta nad vormist välja ning süüa. Vormi jäävast vedelikust on võimalik teha mõnus kaste. Vedelik tuleks valada väiksemasse potti lisada natuke vett ning natuke balsamicot, lasta korraks keema ning valmis ta ongi.
Selline nägi välja tulemus peale vormist eemaldamist.
Selline oli minu tänane lõuna.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar